Nová pracovní pozice Specialista veřejných zakázek a GDPR

CENIA, česká informační agentura životního prostředí vypisuje výběrové řízení na pozici Specialista veřejných zakázek a GDPR.

Náplň práce:

  • Spolupráce na tvorbě zadávací dokumentace a vypsání veřejných zakázek (dále jen VZ) a zajištění jejich průběhu, cca 20 veřejných zakázek ročně.
  • Sestavování plánu VZ na budoucí období na základě požadavků odborných útvarů.
  • Plánování využití prostředků z rozpočtové položky, dohled nad čerpáním a tvorba souvisejících reportů.
  • Podílení se na vytváření řídící dokumentace (směrnice) k veřejným zakázkám, hlídaní aktuálnosti směrem k aktuálním právním normám (zákony) a podnormám (vyhlášky).
  • Příprava objednávek centralizovaných nákupů a komunikace s centrálními zadavateli.
  • Vedení evidence VZ.
  • Podílení se na přípravě smluvní dokumentace k VZ.
  • Vedení evidence licencí software a dohled nad jejich využitím pomocí software.
  • Práce s elektronickými nástroji VZ: NEN, EZAK, GEMIN, Věstník veřejných zakázek.
  • Správa oblasti ochrany osobních údajů – GDPR.
  • Ad hoc administrativní kancelářské práce související s organizačními činnostmi agentury.

Co od Vás očekáváme:

  • SŠ/VŠ vzdělání ekonomického nebo právního směru, praxe výhodou.
  • Praktickou zkušenost z oblasti veřejných zakázek, zvláště pak na služby a dodávky.
  • Praktickou zkušenost s obsluhou elektronických nástrojů VZ.
  • Dobré komunikační dovednosti.
  • Samostatný, odpovědný a proaktivní přístup.
  • Pečlivost a spolehlivost.
  • Uživatelská úroveň práce s PC.

Nabízíme:

  • Plný pracovní úvazek, smlouvu na dobu určitou.
  • Nástup dle dohody.
  • Zaměstnanecké benefity: pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování.
  • Odměňování podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. a zákoníku práce č. 262/2006 Sb. osobní ohodnocení.
  • Mimořádné mzdové ocenění za splnění plánovaných úkolů.
  • 3 dny zdravotního volna.
  • Možnost spolupráce na dalších projektech a výzkumných záměrech CENIA.
  • Pracoviště – Praha 10.

Životopis a krátký motivační dopis prosím posílejte nejpozději do 19. 3. 2021 na e-mail: hr@cenia.cz.

Upozorňujeme, že zasláním životopisu souhlasíte se zpracováním a uchováním veškerých osobních údajů, které poskytujete společnosti CENIA, česká informační agentura životního prostředí, se sídlem Vršovická 1442/65, Praha 10, 100 10, IČO: 45249130. Osobní údaje budou zpracovány v souladu se zákonem 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů. Tyto údaje se poskytují výhradně za účelem zprostředkování zaměstnání. Osobní údaje budou zpřístupněny pouze oprávněným zaměstnancům společnosti, a to pouze v míře nezbytné pro účely zpracování.