Nová pracovní pozice Specialista veřejných zakázek, BOZP a PO a GDPR

Náplň práce:

Oblast veřejných zakázek

  • Spolupráce na tvorbě zadávací dokumentace a vypsání veřejných zakázek a zajištění jejich průběhu, cca 20 veřejných zakázek ročně
  • Příprava objednávek centralizovaných nákupů a komunikace s centrálními zadavateli
  • Vedení evidence licencí software a dohled nad jejich využitím pomocí software

Oblast BOZP a PO

  • Udržování dokumentace za oblast BOZP a PO, zajištění kontrol pracovišť a elektrospotřebičů a vedení evidence pracovních úrazů
  • Koordinace činnosti jednotlivých bezpečnostních oblastí a příprava výroční zprávy bezpečnosti

Oblast GDPR

  • Správa oblasti ochrany osobních údajů

Co od Vás očekáváme:

  • SŠ/VŠ vzdělání právního, ekonomického nebo technického směru, praxe výhodou,
  • praktická zkušenost z oblasti veřejných zakázek,
  • dobré komunikační dovednosti,
  • samostatný, odpovědný a proaktivní přístup,
  • pečlivost a spolehlivost

Nabízíme:

  • plný pracovní úvazek
  • nástup od 1. 3. 2020 nebo dle dohody
  • zaměstnanecké benefity: pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, stravenky
  • odměňování podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. a zákoníku práce č. 262/2006 Sb. osobní ohodnocení
  • mimořádné mzdové ocenění za splnění plánovaných úkolů
  • 3 dny zdravotního volna
  • možnost spolupráce na dalších projektech a výzkumných záměrech CENIA
  • pracoviště – Praha 10

Životopis prosím posílejte nejpozději do 31. 1. 2020 na e-mail: hr@cenia.cz

Upozorňujeme, že zasláním životopisu souhlasíte se zpracováním a uchováním veškerých osobních údajů, které poskytujete společnosti CENIA, české informační agentuře životního prostředí, se sídlem Vršovická 1442/65, Praha 10, 100 10, IČO: 45249130. Osobní údaje budou zpracovány v souladu se zákonem 110/2019 Sb. „O zpracování osobních údajů“. Tyto údaje se poskytují výhradně za účelem zprostředkování zaměstnání. Osobní údaje budou zpřístupněny pouze oprávněným zaměstnancům společnosti, a to pouze v míře nezbytné pro účely zpracování.